Search
Close this search box.

Prodej techniky

Po více než deseti letech focení se teď v posledních několika měsících potýkám s myšlenkou se na všechno vyprdnout, prodat nechniku a definitivně pověsit focení na hřebík.

Posledních půl roku se potýkám s tvůrčí a existencionální krizí kdy fotografování jako takové mě jich nenaplňuje tak, jako dřív a teď nadešel ten čas to udělat.

Techniku jsem měnil před necelým rokem (kdy jsem za tu dobu toho moc nenafotil), takže je téměřnetknutá.

Co prodávám?

Canon EOS R

Canon EOS R je FullFrame systémový kompakt s CMOS senzorem o rozlišení 30,1 Mpx, rozsah ISO s nativními hodnotami 100-40,000, které můžete rozšířit na 50-102,400, s s hledáčkem s 3.69 miliony bodů a dotykovým výklopným 3.2′′ LCD displejem s rozlišením 2,1 mil. bodů. Fotoaparát má možnost nahrávat video v rozlišení FullHD 60p i 4K 30p. 4K video využívá dvou kodeků ALL-I a IPB s možností nastavení datového toku na 420Mb/s a 120Mb/s. Profesionální fotografové využití maximální rychlosti závěrky 1/8000s, tak jako detekci obličejů a ocení schopnosti ostřícího systému Dual Pixel AF s pokrytím plochy senzoru 100 % vertikálně a 88% horizontálně dohromady s počtem 5 655 ostřících bodů.

Canon RF 85 mm f/2

Zřejmě nejatraktivnější novinkou ze série nových objektivů Canon RF je toto pevné 85mm ohnisko. Potěší vás výbornou světelností f/2, optickou stabilizací a STM krokovým ostřícím motorkem. Optická soustava je tvořena 12 členy v 11 skupinách a zahrnuje 1× UD člen. Disponuje optickou stabilizací s účinností až 5 kroků. Nabídne vám skvělé možnosti v oblasti makrofotografie s minimální ostřící vzdáleností 35 cm. Jedná se o skvělou volbu pro fotografování technických detailů, struktur, ale i produktů a portrétů. Váha 500 g.

Bateriový bezdrátový

Bateriový blesk určený do interiérů i exteriérů
s maximálním výkonem 600Ws (směrné číslo 87) a výměnnou lithiovou baterií (8700mAh), která nabídne až 500 záblesků na plný výkon na jedno nabití. Výkon blesku lze regulovat v rozsahu 9 clon (od 1/256 do 1/1) a na plný výkon je blesk nabitý pod 2,5s. Pro modifikátory světla je blesk osazen bajonetem Bowens.

Blesk AD600BM je manuální blesk (nepodporuje funkci TTL – pokud požadujete podporu TTL, zvolte model AD600B) s integrovaným radiovým přijímačem systému Godox X (2.4G), díky kterému dokážete blesk nejen synchronizovat, ale i řídit výstupní výkon či používat vysokorychlostní (HyperSync) synchronizaci a časy až do 1/8000s.

Dále mám k dispozici různé difuzéry ke světlu, fotobatoh, nějaký stativy a další. Více informací poskytnu na mailu, jakožto i fotografie techniky.

Co se týká streamovací techniky, také prodám vše – streamdeck, kameru, mikrofon… všechno, stačí napsat mail a domluvit se.

Rád bych ale podotkl že při psaní tohoto článku je 1.4. a tudíž i apríl. A ač část psaného textu je pravda, to že techniku prodávám nikoli. Tento “apríl” je už sice ohraný, ale stále to budu zkoušet.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

50% SLEVA

na digitální verze obou kalendářů pro rok 2024