Search
Close this search box.

Nesouhlasím s ruskou agresí na Ukrajině

To co se v posledních dnech děje na východě Evropského kontinetnu není vůbec správné, a pokud tento konflikt bude dále eskalovat, bude se to přímo týkat nás všech.

Nejsem politolog, nejsem vojenský generál, nejsem osoba oprávněná se k tomuto tématu vyjadřovat nějak hlouběji, jsem absolvent oboru Mezinárodních vztahů kdy během mého studia mě tyto mezinárodní otázky začali zajímat více, či méně.

Co se odehrává mezi Ukrajinou a Ruskem je porušení mezinárodních smluv a takovéto řešení dle mého do 21. století rozhodně nepatří.

Rád bych těmito řádky vyjádřil podporu všem které tato situace zasáhla a ještě v budoucnu zasáhne.

Ostatní bych rád požádal, aby nevěřili dezinformačním webům kterých je plno, aby si informace ověřovali – já osobně mám zprávy jak o lidí kteří na ukrajině žijí, nebo od lidí kteří tam mají rodiny, přátele.

Z Historického hlediska je patrné, že Rusku jde jen o vyvolání agrese, ale Ukrajina se nesmí vzdát, a nevdzá.

Rozhodl jsem se podpořit různé sbírky, ať na přímo tak i jako prostředník.

Zde si můžete zakoupit některé z mých fotografií jakožto tapety pro vaše mobilní telefony nebo PC a tablety, jež 100% částky půjde na některou ze sbírek pro humanitární pomoc Ukrajině, nebo můžete přispět vy na přímo.

Nehodlám vás zde zásobovat fotografiemi z místa, nebo nejnovějšími zprávami. Od toho jsou jiné servery. Já jsem jen těmito pár písmenky chtěl vyjádřit svůj nesouhlas a odpor k tomu, co se děje.

Děkuji za přečtení a držme se. #PrayForUkraine

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

50% SLEVA

na digitální verze obou kalendářů pro rok 2024